Ons verhaal

1 van 3

Veilig ouder worden

In onze missie om ouderen langer thuis te laten wonen, begonnen we met het aanbieden van personenalarmering na het opvallende besef tijdens onze smartphone trainingen in heel Nederland.

De groeiende vraag naar gemoedsrust, vooral in situaties waar vallen en onvermogen om bij de telefoon te komen frequenter werden, motiveerde ons om actie te ondernemen.

Onze personenalarmering, uitgerust met valdetectie, een SOS-knop, medicatie-alarm en onze eigen applicatie, PersonalClick, is gericht op het handhaven van een gevoel van veiligheid en onafhankelijkheid voor senioren.

Deze applicatie is eenvoudig te downloaden op zowel Android- als iOS-apparaten, waaronder tablets en smartphones.

Wij begrijpen dat garantie vandaag de dag niet meer vanzelfsprekend is. Daarom garanderen wij een snelle oplossing: een defect wordt binnen twee werkdagen opgelost. Geen gedoe met lange wachttijden of ingewikkelde formulieren.

Bij een defect sturen wij nog dezelfde dag een nieuw exemplaar toe. Snel en efficiënt, omdat elke seconde telt. Onze klantbeoordelingen spreken voor zichzelf.

Met het Webwinkel Keurmerk bieden we niet alleen een topervaring, maar verzekeren we u ook van een betrouwbare aankoop. Uw veiligheid en tevredenheid staan bij ons voorop.

Ontdek het zelf en bekijk gerust onze reviews.